Ny Health Hub ved Aalborg Universitet

Onsdag den 11. december 2019 lød startskuddet til Health Hub AAU ved et velbesøgt internt kick-off arrangement. Her blev der delt ud af erfaringer fra studerende og forskere, der er gået kommercialiseringsvejen.

 

Health Hub AAU er et tilbud til alle studerende og forskere ved AAU, der arbejder medsundhedsrelaterede problemstillinger, og som er interesserede i entreprenørskab og innovation. Tilbuddene i Hub´en henvender sig både til dem, der har den gode idé, men også til dem, der blot ønsker at stille deres kompetencer til rådighed for andre med en god idé. Og endelig henvender Hub´en sig til dem, som ønsker at øge deres viden og kompetencer inden for entreprenørskab. 

 

Health Hub AAU er et samlingspunkt, der sikrer, at entreprenørskab og innovation udøves tæt på de faglige miljøer, der arbejder med sundhedsrelaterede problemstillinger. Hub´en er således både et samlingspunkt internt; det er en indgang for udefrakommende, der ønsker interaktion med universitetet inden for området, og endelig er det også et sted, hvor der bygges bro indefra og ud for de studerende og forskere, der ønsker kontakt til virksomheder og sundhedssektor.

 

Genkender du dig selv i noget af ovenstående, kan du kigge forbi Health Hub AAU på Aalborg Universitet, Fredrik Bajers Vej 7E2, lokale E2-101, mandag fra 9.00 – 13.00, onsdag 11.00 – 15.00 og torsdag fra 13.00 – 15.00 eller kontakt os via mail cvi@hst.aau.dk eller henj@adm.aau.dk.

 

Health Hub AAU arbejder tæt sammen med Health Hub – Founded by Spar Nord Fonden ved Idéklinikken, Region Nordjylland.

 

Lektor Samuel Schmidt fra AAU præsenterer en af sine opfindelser

 

Der var stor interesse for væggen over virksomheds-spin-outs i Health Hub AAU